Tiago: 'Geef Genk nog beetje meer tijd'

Philippe Crols
| 0 reacties
Tiago: 'Geef Genk nog beetje meer tijd'
Foto: © SC

Racing Genk snoepte afgelopen weekend punten af van landskampioen Standard. De Limburgers mochten zelfs aanspraak maken op de zege. Linksachter Tiago was tevreden met de manier waarop Genk de zaken heeft aangepakt tegen de Rouches.

De Braziliaanse linksachter kon niet ontkennen dat Genk-Standard een flauwe wedstrijd was. "Maar we hebben wel een hele goede match gespeeld. We toonden dat we ook volwassen kunnen spelen. Toch zitten er nog iets te veel slordigheden in ons spel", weet Tiago te vertellen aan Het Laatste Nieuws.

De linkspoot meent ook dat Genk bovenaan zal blijven meedoen. "Onze ploeg kan straks nog een tandje bijsteken, maar alles draait rond vertrouwen. De nieuwelingen zijn het Belgische voetbal bovendien nog niet echt gewoon. Maar langs de andere kant, hebben Standard, Anderlecht en Club dan al schitterend voetbal gebracht? Enkel Standard in Europa kon me bekoren. Alles heeft gewoon zijn tijd nodig."

Tiago zelf speelde tegen Standard een goede wedstrijd. Tot op heden is zijn transfer nog wel geen voltreffer geweest. "In de voorbereiding werd er veel geschoven waardoor er moeilijk automatismen gekweekt konden worden. Als het vertrouwen er niet is in het team, dan ga je als speler snel mee ten onder. De match tegen Standard had ik echt nodig."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties