De Mets: 'Ik wil mijn kansen grijpen'

De Nijs Michael
| 9 reacties
De Mets: 'Ik wil mijn kansen grijpen'
Foto: © SC

Laurent Ciman kreeg de voorbije weken bakken kritiek bij Club Brugge, afgelopen woensdag zat de rechtsachter zelfs niet op de bank tegen Zulte Waregem. Gertjan De Mets, de jongeling die zijn plaats mocht innemen, voelt echter geen extra druk.

De rechtsachterpositie zorgt bij Club Brugge al lang voor problemen en Laurent Ciman heeft dat probleem vooralsnog niet kunnen oplossen. De verdediger was de voorbije weken meermaals kop van jut bij de supporters, waardoor trainer Mathijssen hem buiten de kern liet in de wedstrijd tegen Zulte Waregem. De 21-jarige Gertjan De Mets was zijn vervanger, de jongeling deed het behoorlijk. 

"Ik wil mijn kansen grijpen", klinkt De Mets ambitieus. "Ik maak soms nog een positioneel foutje, maar ik compenseer veel met m'n techniek en loopvermogen. Ik weet wat ik kan en niet kan en de positie van rechtsachter begint me steeds beter te liggen. Dat die plaats een probleem is bij Club, trek ik mij niet aan. Het bezorgt me geen extra druk. Op het veld rustig blijven, dat werkt altijd." 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties