Losada: 'Binnenin was ik heel blij'

Steurbaut Kersten
| 4 reacties
Losada: 'Binnenin was ik heel blij'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hernan Losada beleefde een bewogen avond op Het Kiel. De Argentijn keerde voor het eerst terug naar de plaats waar hij naam en faam maakte in de Belgische competitie en werd van de ene emotie in de andere geslingerd.

De fans van Germinal Beerschot zijn Losada duidelijk nog niet vergeten. Bij het betreden van het veld hielden ze een spandoek met ‘No more sunshine now you’re gone’ en een tekening van de Argentijn in de lucht.
 
“Het was leuk om nog eens terug te keren, maar het voelde wel vreemd aan”, reageert Losada. “Ik heb veel goede herinneringen aan dit stadion en wilde hier vandaag echt winnen. Ik verdedig nu de kleuren van een andere ploeg. Die banner had ik niet verwacht, maar ik wil de supporters bedanken voor hun respect. Dat was nog altijd hetzelfde als de twee jaar die ik hier gespeeld heb.”
 
Losada legde de 1-3 eindcijfers vast en kneep met zijn treffer zijn ex-ploegmaats volledig dood. De voormalige Germinal Beerschot-speler vierde niet, maar stak zijn handje en verontschuldigde zich bijna bij het thuispubliek. Losada: “Binnenin was ik heel blij. Het was een heel moeilijke en belangrijke wedstrijd voor ons, maar uit respect voor de fans heb ik niet gevierd. Ik had daar voor de wedstrijd niet over nagedacht. Het was een keuze van de moment.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties