Van Wijk: 'Ondanks zege nog veel werk'

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Van Wijk: 'Ondanks zege nog veel werk'

SV Roeselare deed een gouden zaak door met 1-2 te gaan winnen op het veld van KV Mechelen. Dennis Van Wijk, sinds vorige week de nieuwe trainer, beseft evenwel dat er nog heel veel werk op de voetbalplank ligt.

"Tactisch waren we goed op KV Mechelen. We konden de bal in de ploeg houden, waren snedig maar soms waren we ook nog iets te onrustig. Er is ondanks de overwinning nog veel werk aan de winkel", zegt Dennis Van Wijk op Jupiler Pro League TV.

Volgende week komt Tubeke naar Schiervelde afgezakt. Voor beide teams wordt dit een levensbelangrijke partij. "Het wordt voor ons zeer moeilijk. Albert Cartier heeft zijn teams tactisch altijd goed staan en verdedigend is Tubeke best wel sterk", wil Van Wijk de nieuwe hekkensluiter niet onderschatten.

Van Wijk ligt niet wakker van mooi of minder mooi voetbal. "Dat telt allemaal niet. Trouwens, dat charter dat begin dit seizoen werd ondertekend. Ik heb daar mijn krabbel niet opgezet hé", lacht Van Wijk. "Ik stel vast dat grote clubs ook op het resultaat spelen. Ze zakken in bij balverlies, gebruiken dan de lange bal en willen zo terrein winnen", besluit de Nederlandse Belg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties