Boussoufa: 'Veel teams tonen interesse voor me'

Mathias Dumarey
| 8 reacties
Boussoufa: 'Veel teams tonen interesse voor me'

Mbark Boussoufa zegt vandaag in de krant Het Nieuwsblad dat hij mogelijk aan zijn laatste seizoen bezig is bij Anderlecht. Nochtans verlengde de Marokkaan een half jaar geleden zijn contract nog tot 2012 in het Astridpark.

"Ik hou er sterk rekening mee dat ik nu bezig ben aan mijn laatste seizoen bij Anderlecht. Er zijn momenteel veel clubs in mij geïnteresseerd. Ik denk wel niet dat ik al in januari zal vertrekken, al weet je dat natuurlijk nooit", zegt Mbark Boussoufa.

De teams die momenteel het concreetst interesse tonen zijn het Engelse Newcastle United en het Franse AS Saint-Etienne, de club van onze landgenoot Kevin Mirallas en de volgende tegenstander van Club Brugge in de UEFA-beker.

Boussoufa zou ondertussen ook de problemen tussen hem en de Marokkaanse bond hebben opgelost. Op het einde van vorig seizoen weigerde hij een selectie voor de nationale ploeg omdat hij op vakantie ging naar de Verenigde Staten. Op 19 november zal hij er allicht wel weer bijlopen in de interland tegen Zambia. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties