OHL wil laatste minuten tegen Tienen nog spelen

Philippe Crols
| 6 reacties
OHL wil laatste minuten tegen Tienen nog spelen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OHL keek gisteren met nog twaalf minuten op de klok tegen een 3-0-achterstand aan. Tienen leek zegezeker, maar toen ging letterlijk het licht uit. Leuven wil die laatste twaalf minuten nog spelen.

Wat er zal gebeuren, is nog niet duidelijk. Daar moet het Sportcomité over beslissen. OHL wil die laatste twaalf minuten nog spelen, terwijl men dat bij Tienen niet nodig acht. "OHL stond 3-0 achter en speelde ook al maar met tien mensen", klinkt het bij Tienen.

Bij OHL delen ze die mening niet. "Antwerp keerde destijds nog terug tegen Sofia en scoorde toen zelfs drie maal in de extra tijd", aldus woordvoerder Vandenbroeck tegenover Sporza.

Vorig seizoen ging in de eerste klasse het licht al eens uit bij FC Brussels. De hoofdstedelingen verloren toen met forfaitcijfers van Racing Genk omdat ze zelf verantwoordelijk geacht werden voor de panne. Omdat in Tienen een elektriciteitspanne in de omgeving van het stadion de oorzaak was van het uitvallen van het licht, moet Tienen allicht niet vrezen voor een soortgelijk scenario.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties