Van Veldhoven: 'We hebben echt geen geluk'

Van Veldhoven: 'We hebben echt geen geluk'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Germinal Beerschot ging zondagavond opnieuw onderuit tegen een topclub op eigen veld. De coach van de Antwerpse fusieclub kan niet anders dan elke week dezelfde woorden te gebruiken: 'We hebben echt geen geluk.'

Ook nu sprak de oefenmeester opnieuw dezelfde woorden. "Het zit ons echt nooit mee. Het tikkeltje geluk ontbreekt iedere keer. We kunnen van iedereen winnen, maar worden niet beloond voor ons goed voetbal. Het is dan ook nog verschrikkelijk zuur om net als de week voordien tegen Anderlecht de gelijkmaker te incasseren uit duidelijk buitenspel. Ik had bij momenten de indruk dat we tegen een handbalploeg aan het spelen waren. Standard mocht van de scheidsrechter immers straffeloos de bal met de hand of de arm naar een ploegmaat deviëren", aldus Van Veldhoven.
 
"In het begin maakten we het Standard erg moeilijk met infiltraties vanuit ons middenveld. Proto hoefde geen bal te pakken, maar toch kwam Standard op 1-1 en voor ons begon de bal verkeerd te vallen. In de tweede helft konden we ons spel niet meer opdringen." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties