Van Wijk: 'Moeten van enkele spelers afraken'

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Van Wijk: 'Moeten van enkele spelers afraken'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

SV Roeselare weet weer hoe laat het is na de thuisnederlaag tegen de rechtstreekse concurrent AFC Tubeke. Dennis Van Wijk liet alvast weten dat het hem menens is om snel van een aantal spelers af te raken.

SV Roeselare won vorig weekend nog in Mechelen, maar liet het volledig afweten in de erg belangrijke partij tegen Tubeke. Coach Dennis Van Wijk was niet mals voor zijn spelers. "Zelfs een team als Tubeke heeft meer métier dan wij. Ik beschik hier over 31 spelers maar het verschil tussen de nummer 1 en de nummer 31 is echt bijzonder klein", liet de Roeselare-trainer weten in de krant Het Laatste Nieuws.

"Ik weet dat er momenteel niet veel ruimte is voor versterkingen. We zullen sowieso een groot aantal spelers moeten lozen. Er bestaat niet zoiets als instant succes. Je moet kunnen bouwen op continuïteit en automatismen", gaat Van Wijk verder.

Stefaan Tanghe gaf ook ootmoedig toe dat het tegen Tubeke barslecht was. "Als we zelfs hun niveau niet aankunnen, zegt dat veel over onze mogelijkheden", aldus de routinier.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties