Kruiswijk: 'Kans is groot dat ik speel tegen Club'

De Nijs Michael
| 18 reacties
Kruiswijk: 'Kans is groot dat ik speel tegen Club'

Anderlechttrainer Ariël Jacobs heeft enkele katten te geselen in de aanloop naar de partij op het veld van rivaal Club Brugge. De coach zag zijn verdediging vorige week meermaals falen en moet het tot overmaat van ramp ook zonder Jelle Van Damme stellen.

Jelle Van Damme liep in de wedstrijd tegen Lokeren tegen een derde gele kaart aan, daardoor moet paars-wit het morgen zonder de sterkhouder stellen. Door de schorsing van de linksachter zou de Nederlander Arnold Kruiswijk wel eens in de basis kunnen verschijnen. "Dat ik matchritme ontbreek, is geen probleem", reageert de centrale verdediger kalm op zijn eventuele basisplaats.

"Ik kan zonder problemen aan de match tegen Club beginnen", vertelt de Nederlander in de krant. "Ik ben klaar voor een basisplaats. Vorige week koos de trainer Rnic boven mij. Een uitleg heb ik niet gekregen. Ik was ontgoocheld, maar de kans is groot dat ik nu speel."
 
Kruiswijk heeft het overigens niet geheel naar zijn zin in het Astridpark. De Nederlander kwam deze zomer over van FC Groningen, waar hij kapitein was, maar bij paars-wit komt hij vooralsnog amper aan de bak. "Ik heb al gezegd dat er iets moet veranderen", aldus de verdediger.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties