Mathijssen: 'Downs zijn ver te zoeken'

Mathijssen: 'Downs zijn ver te zoeken'
Foto: © SC

Zondagmiddag staat de wedstrijd tussen Club Brugge en Anderlecht op het menu. Jacky Mathijssen blikt met een gerust gevoel vooruit op de topper van de twaalfde speeldag.

Jacky Mathijssen heeft  geen enkele reden om zich ongerust te maken over het spel van Club Brugge. “Wij staan eerste en dus hebben we geen reden om te twijfelen”, zegt de coach van  Club Brugge aan Sporza. “Club-Anderlecht is altijd speciaal, ook op de twaalfde speeldag. Wij willen bevestigen en zeker voor eigen volk. Wij hebben het thuisvoordeel en een voorsprong in het klassement. Dat moet ons helpen.”
 
De Limburger is niet ontevreden over de prestaties van zijn spelers totnogtoe. “Ik ben ook tevreden over wat de groep, die nog jong is, tot nu presteerde”, aldus Mathijssen, die niet gezegd wil hebben dat zijn ploeg niet altijd overtuigde.
 
“Vind je? We doen Europees en in de beker nog mee en in de competitie verloren we nog maar één keer. De downs zijn wat mij betreft ver te zoeken. Ik ben tevreden over onze prestaties”, klinkt Mathijssen zelfzeker.
 
“Over Anderlecht wil ik niet praten. Dat is mijn club niet. Ik ga geen oordeel vellen over hun verdediging of over hun sterke punten”, gaat de Maaslander verder. “Wij hebben minder ervaring dan Anderlecht, maar ik reken op een aantal jonge spelers die in deze omstandigheden iets meer moeten kunnen brengen. Hopelijk ligt onze sterkte in ons jeugdig enthousiasme.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties