Thijs: 'Wij zijn kampioen in het geven van cadeaus'

De Nijs Michael
| 2 reacties
Thijs: 'Wij zijn kampioen in het geven van cadeaus'

AA Gent ging gisteren onderuit op het veld van Westerlo. De Oost-Vlamingen deden zichzelf opnieuw de das om door enkele verdedigende blunders en dat zet kwaad bloed bij trainer Preud'homme. Ook Bernd Thijs was na de partij ziedend.

"Wij zijn de kampioenen van de cadeaus", brieste Thijs na afloop van de partij in Westerlo. "Akkoord, onze eerste helft was niet om aan te zien. Op uitzondering van de eerste tien minuten. Toen liep het aanvankelijk vlot. Onze coach was tijdens de rust echt furieus. Sommigen waren helemaal niet bij de zaak. De oorzaak? Je hebt toch ook de wedstrijd gezien?"

"Bepaalde spelers dachten dat het wel zou loslopen, maar zo werkt het uiteraard niet", gaat de speler door. "De uitsluiting van Suler? Geen commentaar. Ik probeerde het team nadien wakker te schudden en mijn gelijkmaker zorgde voor de ommekeer. Dat dacht ik althans. Maar de fouten herhaalden zich. Zomaar geschenken weggeven, daar zijn we zeer sterk in."

"Ze pikten het niet op. Bij 2-2 hadden we een mooi punt in handen. Helaas. Niet dus. Alweer ging de concentratie de mist in. Bij de 3-2 was het geluk niet aan onze kant toen de ref de ultieme gelijkmaker afkeurde. Dat heb je er dan bovenop", aldus nog Thijs. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties