Toppers strijden om gouden zaak

Anthony Van der Planken
| 3 reacties
Toppers strijden om gouden zaak
Foto: © SC

Het zwaartepunt van de twaalfde speeldag ligt ongetwijfeld op zondag. Met de topper aller toppers en het duel tussen de twee topschutters lijken alle ingrediënten aanwezig voor een leuke voetbalmiddag.

Club Brugge en Anderlecht staan al op de middag oog in oog met elkaar. Om 13u staat immers de moeder aller toppers op het programma. Club is licht favoriet, blauw-zwart speelt immers thuis en staat er in het klassement ook beter voor. Beide ploegen zullen gebrand zijn op een zege, want dat zou -zeker met het puntenverlies van AA Gent en Racing Genk in het achterhoofd- een gouden zaak betekenen.

Ook Standard kan (opnieuw) zaakjes doen. De Rouches spelen op het veld van Lokeren. Geen makkie, want Lokeren won vorige week nog op het veld van Anderlecht en bovendien heeft Standard er 120 minuten bekervoetbal én een teleurstellende uitschakeling opzitten. Het is trouwens ook uitkijken naar de twee topscorers, Maazou en Mbokani, die allebei tot dusver acht keer scoorden. Een interessante wedstrijd in de wedstrijd, want beide spelers lieten al verstaan gebrand te zijn op de topschutterstitel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties