Suarez: "Logisch dat Frutos in de ploeg staat"

De Nijs Michael
| 7 reacties
Suarez: "Logisch dat Frutos in de ploeg staat"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Matias Suarez liet vorige week enkele knappe acties noteren tegen Westerlo, maar de kans is groot dat de aanvaller vrijdag tegen Dender gewoon op de bank zit. Suarez zelf heeft echter geen problemen met zijn status van invaller.

Matias Suarez kwam deze zomer aan in Anderlecht, maar de aanvaller raakte vrijwel onmiddellijk geblesseerd. Afgelopen zaterdag kon Ariël Jacobs de Argentijn echter wel opstellen. Suarez maakte meteen een goede indruk, maar wellicht zal de aanvaller vrijdag toch genoegen moeten nemen met een plaatsje op de bank. "De kans is groot dat ik tegen Dender op de bank zit", weet Suarez. "Dat Frutos speelt, lijkt me logisch. Een "goleador" als hij in de ploeg hebben, is een enorm voordeel. Ik leg mezelf geen druk op. Als ik hard blijf werken op training, kom ik er wel."

Suarez blijft dus bescheiden, maar toch heeft ook hij stoute dromen. Zo zou de aanvaller van paars-wit graag een plaatsje in de Argentijnse nationale ploeg afdwingen. "International worden onder Maradona, mijn grote idool, zou een droom zijn. Het moet fantastisch zijn om onder Maradona te kunnen werken."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties