Cercle kan Goor van verlanglijstje schrappen

De Nijs Michael
| 5 reacties
Cercle kan Goor van verlanglijstje schrappen
Foto: © SC

Cercle Brugge hoeft na de winterstop niet te rekenen op de diensten van Bart Goor. De speler van Anderlecht liet namelijk weten dat hij geen zin heeft in een avontuur bij groen-zwart. Kanu en Iakovenko maken mogelijk wel de overstap naar West-Vlaanderen.

Anderlecht kondigde enkele weken geleden de komst van Tom De Sutter aan en de Brusselse club maakte meteen ook bekend dat Cercle Brugge en Anderlecht in de toekomst nauwer zullen gaan samenwerken. De West-Vlamingen bezorgden paars-wit vervolgens een verlanglijstje, daarop stonden onder andere de namen van Iakovenko, Kanu en Goor.

De laatst genoemde zal de overstap naar het Jan Breydelstadion echter niet maken, zo meldt Het Nieuwsblad. De routinier van paars-wit ziet een overgang naar de ploeg van trainer De Boeck namelijk niet zitten. Toch lijkt de kans klein dat Goor na de winterstop nog in het Astridpark zal spelen. Anderlecht heeft namelijk al te kennen gegeven dat hij mag vertrekken, terwijl enkele andere clubs de voormalige speler van onder andere Feyenoord maar al te graag willen aanwerven.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties