"Huntelaar trekt naar Real Madrid"

Jimmy Wouters
| 3 reacties
"Huntelaar trekt naar Real Madrid"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Klaas Jan Huntelaar speelt vanaf 1 januari voor Real Madrid. Dat beweert althans de Nederlandse pers. De spits van Ajax zou voor een bedrag van 20 miljoen euro naar Spanje verhuizen. Hij moet bij de Koninklijke de blessure van Van Nistelrooij opvangen.

De ex-spits van Manchester United is tot het einde van het seizoen uitgeschakeld met een zware knieblessure. Dit dwong Real Madrid tot het aantrekken van een vervanger. Al snel werd de naam van Huntelaar genoemd en vandaag werd duidelijk dat de Nederlandse aanvaller dicht bij een overeenkomst zou staan. 

Huntelaar is momenteel nog geblesseerd, maar het herstel van zijn gescheurde enkelband verloopt voorspoedig zodat hij normaal in januari inzetbaar zal zijn. Hij wordt in Madrid naast Van Nistelrooy, Sneijder, Robben, van der Vaart en Royston Drenthe de zesde Nederlander in de selectie van Real. 

Afgelopen zomer weigerde Ajax nog een bod van om en bij de 40 miljoen euro op haar aanvaller. Nu zou het transferbedrag bij 20 miljoen euro liggen. Indien alles volgens plan verloopt, wordt de overgang dinsdag of woensdag in Madrid afgerond. [MDN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties