Mollez: 'Pipo met vlagske achtte moment gekomen'

Philippe Crols
| 1 reacties
Mollez: 'Pipo met vlagske achtte moment gekomen'

Afgelopen weekend speelde Kortrijk 3-3 gelijk bij Tubeke. Een van de drie doelpunten van de Waalse club kwam er na een strafschop die moest worden overgedaan. Peter Mollez, de doelman van de West-Vlamingen, vond het maar niets.

Toen Jeremy Perbet de eerste poging tegen de paal knalde, dacht heel Kortrijk dat het gevaar geweken was. De lijnrechter had echter opgemerkt dat Mollez te ver uit zijn doel was gekomen. Opnieuw strafschop dus en deze keer scoorde Perbet wel.

"Mijn beweging had helemaal geen invloed op de trap van Perbet. Die pipo met zijn vlagske achtte gewoon zijn moment gekomen om eens op tv te verschijnen", aldus een scherpe Mollez in Het Nieuwsblad.

Nadat Mark Volders vaak van zijn doellijn bleek te komen bij het stoppen van strafschoppen, kregen de refs nieuwe richtlijnen. "Je vindt echt geen enkele doelman die perfect zijwaarts valt", reageert Mollez. "Let wel, ik vind die regel niet slecht, maar laat de doelmannen dan een halve meter achter de doellijn vertrekken. Hoe denk je anders dat Mark Volders al die elfmeters pakte?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties