Daerden: 'Proberen iets te halen in Spanje'

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Daerden: 'Proberen iets te halen in Spanje'

Club Brugge is vanochtend vertrokken op de luchthaven van Oostende richting Valencia. Morgenavond speelt de competitieleider op het veld van FC Valencia dat op de rand van bankroet staat.

"We leven ontspannen naar het duel tegen Valencia toe, maar we zouden ginder toch graag iets rapen, ook al is het een Europese klepper. Kansloos zou ik ons niet noemen want FC Kopenhagen is er toch ook in geslaagd om ginder iets te rapen", aldus Koen Daerden op Sporza.

Club Brugge kijkt morgenavond net als tegen het Franse St.-Etienne een veredeld B-team in de ogen. "Ik denk niet dat Valencia hier kwalitatief zal onder lijden. Het wordt voor ons een moeilijke wedstrijd. Voor onze jonge groep is het een uitstekende kans om te groeien. Iedereen is erg gretig", aldus de Limburger nog.

Gouwgenoot Stijn Stijnen treedt Daerden bij. "We reizen zonder druk naar Spanje. Wat je pakt, is bonus. Ik verwacht dat Kopenhagen Rosenborg zal kloppen en dan zal de beslissing bij ons thuis vallen tegen de Denen."

Stijnen is ook realistisch: "Tegen een goed Valencia zullen we geen kans maken. Ik denk niet dat ze zitten te wachten op ons. Ik hoop dat ze ons zullen onderschatten. Maar zelfs tegen een B-ploeg wordt het erg moeilijk", besluit de doelman van Club Brugge.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties