Van der Sar nog één jaar onder Manchester-lat

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Van der Sar nog één jaar onder Manchester-lat

Edwin Van der Sar heeft besloten om er toch nog één seizoen bij te doen. De 38-jarige Nederlander staat onder de lat bij de regerende Champions League-winnaar Manchester United en speelde 130 interlands voor zijn land.

Het was Rob Jansen, de zaakwaarnemer van Edwin Van der Sar, die het nieuws normaal gezien morgen officieel zal bekendmaken. De Nederlandse sluitpost staat sinds 2005 onder contract bij Manchester United. Eerder stond hij onder de lat bij Ajax Amsterdam, Juventus Turijn en FC Fulham.

"Ik moet wel nog kunnen brengen wat ik dit seizoen breng. Als iedereen tevreden is, oké. Maar als je geconfronteerd wordt met blessures en je bent lange tijd buiten strijd, dan kijk je anders tegen de zaken aan. Als ik nog een constant seizoen speel en het gaat nog, dan kan het zijn dat ik er nog een seizoen bij doe", liet Van der Sar vorige zomer na het Europees kampioenschap in Zwitserland en Oostenrijk optekenen.

Jansen kan niet vertellen wat daarna de plannen zijn van de beste Nederlandse doelman in jaren. Van der Sar won in zijn periode als speler van Manchester United heel wat prijzen. Hij behaalde met de club twee titels, twee Community Shields, de Carling Cup en de eindzege in de Champions League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties