Jovanovic: 'Standard gewoon sterker dan Club'

Mathias Dumarey
| 10 reacties
Jovanovic: 'Standard gewoon sterker dan Club'
Foto: © SC

Milan Jovanovic was vorig jaar de beslissende factor in de topper tussen Club Brugge en Standard Luik in het Jan Breydelstadion met twee doelpunten. Zondag wil hij dat nog eens fijntjes overdoen.

"Ik ben blij dat we zondag tegen Club Brugge spelen. Het is al drie maanden geleden dat we tegen Anderlecht sparden en drie maanden zonder competitietopper is lang", zegt Milan Jovanovic in de kranten Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad.

"We krijgen nu de kans om onze lijn van de Europese wedstrijden door te trekken. In het verleden heb ik al bewezen dat topwedstrijden me liggen en een match tegen Club Brugge ligt ons beter dan die tegen een kleine ploeg. Onze 4-2-3-1-opstelling past ons als gegoten bij Europese matchen en toppers", gaat de Servische international verder.

Jovanovic kan leven met een punt in Brugge. "Tegen een kleine ploeg is één punt eigenlijk geen punt, in een topper wel. Club is zeker beter in vergelijking met vorig seizoen. We moeten uitkijken voor Wesley Sonck. Als we niet euforisch worden, kunnen we elke ploeg aan. Ook tegen Club zullen we winnen, want we zijn gewoon beter dan zij", besluit Jovanovic. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties