De Sutter: "Het wordt nog een mooi afscheid"

De Sutter: "Het wordt nog een mooi afscheid"
Foto: © SC

Tom De Sutter maakte zaterdagavond tegen Westerlo zijn zesde doelpunt van het seizoen. De Cercle-spits had daar wel de hulp van doelman Yves De Winter voor nodig.

“Een lucky goal? Die moeten er ook zijn, hé”, reageert De Sutter. “Ik denk dat hij de bal niet goed ziet komen. Spijtig voor Yves, maar leuk voor ons. Zo kan het nog een mooi afscheid worden van Cercle met vier doelpunten in de laatste drie wedstrijden.” Over zijn totale aantal, zes stuks, moet hij even nadenken. “Daar ben ik niet zo mee bezig.”
 
Blijven gaan
 
“Een gelijkspel was misschien eerlijker. In de eerste helft hadden we het moeilijk om ons aan te passen aan de 3-4-3 en stond ik veel te geïsoleerd. Er was geen aansluiting. Dat is frustrerend, maar ik ben er voor blijven gaan. Zoals elke week”
 
De Sutter uitte in de eerste helft ook geregeld zijn ongenoegen. “Geïrriteerd? Moet jij mijn rechterbeen eens zien? Ik kreeg heel de tijd tikken en trappen. De schreven staan er nog in.”
 
Nog één keer
 
Volgende week speelt De Sutter zijn laatste wedstrijd voor Cercle Brugge. “Nog één keer Cercle. Hopelijk kan ik met een thuiszege tegen Roeselare afscheid nemen. Dan gaat Cercle nog met een mooi puntenaantal de winter in.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties