Onyewu moet van Standard blijven tot in juni

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Onyewu moet van Standard blijven tot in juni

Volg Standard nu via WhatsApp!

Oguchi Onyewu heeft van Standard Luik te horen gekregen dat hij in Luik moet blijven tot komende zomer. Standard-manager Pierre François geeft toe dat Olympique Marseille en Paris St.-Germain concrete interesse hebben in de Amerikaan.

"We hebben voorlopig enkel een bod van Olympique Marseille ontvangen, maar we gaan daar niet meteen op in. Het is niet de bedoeling dat hij in januari al bij ons zal vertrekken", zegt Pierre François in de kranten La Dernière Heure en Het Nieuwsblad.

Ook Milan Jovanovic zou bij de twee bovenstaande Franse clubs terecht kunnen. François wil overigens niet bekendmaken op welke speler er geboden is door de club waar Eric Gerets trainer is.

Oguchi Onyewu is op het einde van dit seizoen einde contract. "We hebben hem een nieuw voorstel gedaan. Gaat hij daar niet op in, dan zal hij toch bij ons blijven tot het einde van dit seizoen. We houden onze sterke verdediger liever nog zes maanden bij ons om hem dan gratis te laten vertrekken, dan hem in januari al te verliezen voor een bescheiden transfersom", besluit François.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties