Stijnen: "Mooi Europees parcours"

Steurbaut Kersten
| 32 reacties
Stijnen: "Mooi Europees parcours"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De spelers van Club Brugge hadden evenveel zin om te praten met te pers als in een partij Europees voetbal. Stijn Stijnen gaf toch een woordje uitleg.

“De omstandigheden zaten niet mee”, trad Stijnen zijn trainer bij. “Een aantal jongens speelden voor de eerste keer in de ploeg samen. Bij het doelpunt wil ik dan uitkomen om de bal te pakken, maar wijkt die nog af.”
 
Gestreden
 
“Na de 0-1 hebben we nog druk gezet, maar veel meer dan hoekschoppen leverde dat niet op. We hebben gestreden met het hart, maar op Europees niveau is dat niet voldoende. De jongens die naar hier zijn gekomen om het verschil te maken, hebben dat vandaag niet kunnen waarmaken.”
 
Ondanks de uitschakeling blikt Stijnen niet zuur terug op het Europese avontuur. “De ambitie was de poulefase te bereiken. Dat is gelukt. De enige die de ambitie geuit heeft om door de poulefase te stoten, was de trainer.”
 
Mooi parcous
 
Wat vond Stijnen van de reactie van de supporters? “Je kan dat op twee manieren interpreteren. De pers zal dat cynisch doen. Wij als spelers als een teken voor het mooie Europese parcours.”
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties