Devroe: "Dit komt zeer hard aan"

De Nijs Michael
| 4 reacties
Devroe: "Dit komt zeer hard aan"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge kent een zwarte maand. De West-Vlamingen gingen in de competitie onderuit bij Lokeren en thuis tegen Standard, tot overmaat van ramp sneuvelde blauw-zwart ook in de UEFA Cup. "Dit komt zeer hard aan", geeft sportmanager Luc Devroe toe.

"In drie dagen hebben we twee slagen gekregen. Dit komt zeer hard aan", is Devroe eerlijk bij Sporza. "De deur stond halfopen, maar is voor onze neus dichtgeslagen. We moeten incasseren en ons weer oprichten. Twee weken geleden was alles nog rozegeur en maneschijn. Maar ik geloof niet dat we nu plots niets meer zouden kunnen."

"Sinds mei 2007, toen we de bekerfinale speelden, hebben we 13 à 14 nieuwelingen gehaald. Vergelijk dat met Standard dat al 3 jaar met 10 dezelfde spelers een ploeg vormt. We zijn aan het bouwen, maar er ontbreken nog 2 of 3 schakels."
 
"En er zijn andere factoren zoals onze spitsen Sonck en Akpala die zeer goed begonnen zijn, maar half november stilvielen. Op dit moment zijn Anderlecht en Standard beter, maar ik evolueer pas na de match van zaterdag tegen Moeskroen. Daar moeten de spelers bewijzen dat trainer Jacky Mathijssen niet ter discussie staat."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties