Standard richt vizier op Derek Boateng

De Nijs Michael
| 9 reacties
Standard richt vizier op Derek Boateng
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard dreigt deze winter enkele basisspelers te verliezen, maar daarnaast heeft de landskampioen ook enkele nieuwkomers in het vizier. Zo tonen de Rouches nu interesse in Derek Boateng, een Ghanese international.

Derek Boateng is een 25-jarige polyvalente middenvelder die momenteel actief is bij het Israëlische Beitar Jeruzalem. In de Israëlische pers staat te lezen dat de international uit Ghana al een voorstel van Standard op zak heeft, maar dat wordt in de Luikse bestuurskamer met klem tegengesproken. Standard bevestigt echter wel dat Boateng "een interessante speler" is.

Beitar Jeruzalem zal alvast niet dwarsliggen. Boateng is namelijk transfervrij op het einde van dit seizoen, bijgevolg wil het Israëlisch team hem nu van de hand doen om zo nog wat geld te vangen voor de twintiger. Boateng zelf schermt echter ook met belangstelling uit Getafe en Keulen. Voor zijn avontuur bij Beitar was Boateng overigens al actief in Europa, hij speelde voor de Griekse clubs Kalamata en Panathinaikos en het Zweedse AIK Solna.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties