Ook Sparta Rotterdam lonkt naar Mollez

De Nijs Michael
| 3 reacties
Ook Sparta Rotterdam lonkt naar Mollez

Peter Mollez is deze zomer einde contract bij Kortrijk, maar de doelman hoeft niet te vrezen voor een periode van werkloosheid. Nadat al heel wat teams interesse toonden in de sluitpost, komt nu ook het Nederlandse Sparta Rotterdam op de proppen.

Peter Mollez is bezig aan een ijzersterk seizoen tussen de palen bij KV Kortrijk. De goalie is deze zomer echter transfervrij en de onderhandelingen over een contractverlenging sprongen onlangs af. "Kortrijk heeft Peter een contractherwaardering beloofd voor het geval ze zouden stijgen naar de Jupiler Pro League. Zes keer hebben we gepraat en we waren zeer inschikkelijk. Omdat we op een bepaald moment het gevoel kregen dat ze een spelletje aan het spelen waren heeft Mollez op een bepaald moment gezegd dat hij gewoon zal vertrekken", vertelde de manager van de doelman eerder deze maand nog aan het weekblad Sport/Voetbalmagazine.

Het afspringen van de besprekingen tussen beide partijen is wel koren op de molen van FCV Dender en Cercle Brugge, beide teams zien in de doelman namelijk een welgekomen versterking. De Belgische eersteklassers moeten echter rekening houden met hevige concurrentie van onze Nooderburen. Eerder werd Mollez namelijk al in verband gebracht met FC Den Bosch en De Graafschap en nu komt ook het Rotterdamse Sparta op de proppen, zo meldde het Algemeen Dagblad zondagavond.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties