Fabregas moet niet geopereerd worden

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Fabregas moet niet geopereerd worden

Cesc Fabregas, de onfortuinlijke kapitein van Arsenal, moet niet geopereerd worden aan zijn kruisbanden. De international liet zijn knie onderzoeken in Barcelona en die wist te vertellen dat de kwetsuur uit zichzelf zou kunnen herstellen.

Cesc Fabregas liep een zware knieblessure op tijdens het duel tegen FC Liverpool afgelopen weekend. "Mocht het nodig geweest zijn, ik had me meteen laten opereren", liet de 21-jarige middenvelder weten aan een journalist van de Spaanse sportkrant Marca bij het verlaten van het ziekenhuis.

"De dokter heeft me een operatie afgeraden omdat ik nog jong ben en omdat mijn meniscus niet is beschadigd", gaat Fabregas verder. Hij zou naar schatting vier maanden moeten revalideren.

Fabregas neemt ook zijn landgenoot Xabi Alonso, speler van FC Liverpool, niets kwalijk. De middenvelder van de Reds was namelijk verantwoordelijk voor zijn blessure nadat hij Fabregas in een gevecht om de bal vol raakte. "Xabi heeft bezorgdheid getoond. Hij heeft me al vele keren gebeld en sms'jes verstuurd. Dit hoort nu eenmaal bij het voetbal", besluit een vergevingsgezinde Fabregas.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties