Genk zet Reynders op straat

Nico Wieme
| 19 reacties
Genk zet Reynders op straat
Foto: © SC

Racing Genk heeft een einde gemaakt aan de samenwerking met technisch directeur Willy Reynders. De Limburgers geven geen verdere commentaar bij het ontslag.

Willy Reynders is door Racing Genk op straat gezet. De club wil het ontslag van de technisch directeur niet verder toelichten, maar het was een publiek geheim dat de verstandhouding tussen Reynders en het bestuur zoek was.
 
Vooral Jos Vaessen had het moeilijk met het beleid van de technisch directeur. De voorzitter van de Raad van Beheer is niet te spreken over het spelpeil van de Limburgers en dat is de schuld van Reynders. Die mocht vorige zomer voor zes miljoen euro spenderen aan transfers, maar de aanwinsten renderen te weinig volgens Vaessen.
 
Reynders kwam in 2006 over van Lokeren. Hij ging in Genk aan de slag als technisch directeur en hoofdscout. Ariël Jacobs maakte toen de omgekeerde stap.
 
Niet alleen Reynders werd door Genk op straat gezet, ook de samenwerking met een dokter en een kinesist werd beëindigd. Johan Van Lierde, lid van de Raad van Beheer van Racing Genk, is uit eigen beweging opgestapt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties