Update: Reynders diende zelf ontslag in

Nico Wieme
| 1 reacties
Update: Reynders diende zelf ontslag in
Foto: © SC

Eerder meldden wij u dat Racing Genk Willy Reynders op straat heeft gezet. De Limburgse club laat nu weten dat de technisch directeur zelf heeft aangestuurd op een stopzetting van de samenwerking.

In de loop van donderdag verscheen het bericht in de Belgische media dat Racing Genk het contract van Willy Reynders had ontbonden. Het clubbestuur zou niet akkoord gegaan zijn met het transferbeleid van de technisch directeur.
 
Racing Genk wou aanvankelijk niet reageren op het ontslag van Reynders, maar veranderde die visie in de loop van de donderdag. “Er verschijnen op dit ogenblik echter verkeerde informatie in de media”, meldt de website van de Limburgse club.
 
KRC Genk beweert dat het ontslag van Reynders een beslissing van hemzelf was. “Wij benadrukken nogmaals dat de heer Willy Reynders zelf zijn ontslag heeft aangeboden en dat dit ontslag na onderling overleg werd aanvaard door de Raad van Bestuur van KRC Genk.”
 
De nummer vier uit de Pro League wil in ieder geval in alle vriendschap de samenwerking stopzetten. “De heer Willy Reynders zal de lopende dossiers nog blijven opvolgen. KRC Genk wenst Willy Reynders van harte te bedanken voor zijn inzet”, besluit het perscommuniqué.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties