Caluwé: "Een buitenlands avontuur, en dan KV Mechelen"

Caluwé: "Een buitenlands avontuur, en dan KV Mechelen"
Foto: © SC

Tom Caluwé gaat met een goed gevoel het nieuwe jaar in. De middenvelder won met Utrecht de laatste wedstrijd voor de winterstop en lijkt voorgoed van zijn blessure aan de knie verlost te zijn.

“Ik speelde voor de eerste keer zonder hinder”, zegt Caluwé na de met 3-1 gewonnen wedstrijd tegen Roda JC. “Maar ik ben toch blij dat het winterstop is. Sinds de zomer heb ik iedere dag gewerkt aan mijn terugkeer. Ik ben echt toe aan een weekje rust.”
 
Na de winterstop wil hij met Utrecht de strijd aangaan voor Europees voetbal, maar Caluwé staat ook open voor een nieuw avontuur. “Ik speel hier graag en heb nog een contract voor anderhalf seizoen, maar na negen jaar Nederland wil ik nog eens naar het buitenland.”
 
“Er is nog niets concreets. Ik kan dus niet veel zeggen. Er zijn nog veel mooie competities, maar het mag ook een financieel avontuur zijn. Ik voel me nog jong. Zonder rare blessures moet ik toch nog een hele tijd kunnen spelen.”
 
Een terugkeer naar België lijkt nog niet voor meteen. “Alleen de top in België is een verbetering voor mij, maar dat zie ik niet meteen gebeuren. De enige club waar ik anders nog voor wil spelen is KV Mechelen. Dat is op dit moment echter geen optie.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties