Devroe: 'Ik ga helemaal niets zeggen over Vadis'

Mathias Dumarey
| 18 reacties
Devroe: 'Ik ga helemaal niets zeggen over Vadis'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Luc Devroe, de sportmanager van Club Brugge, wil niets kwijt over de mogelijke onderhandelingen met Vadis Odjidja. De krant Het Laatste Nieuws pakte vanochtend uit met het nieuws dat het Anderlecht-product dicht bij een transfer naar Club zou staan.

Luc Devroe roept al enkele dagen in de pers dat er versterking op komst is voor blauw-zwart, maar over namen zweeg hij. Vadis Odjidja zou alvast bovenaan de lijst van de West-Vlamingen staan, maar daar wil de Brugse sportmanager niets over kwijt.

De krant Gazet van Antwerpen schreef vandaag dat Devroe naar Hamburg is afgereisd om te onderhandelen over Vadis. "Ik zeg er niks over. Gisteren was het nog een andere naam (Gabric, nvdr.), vandaag is het Vadis en morgen is het weer een ander. Als we een nieuwe speler hebben, maken we dat gewoon bekend via onze website", aldus Devroe op Sporza.

Vadis Odjidja is een jeugdproduct van aartsrivaal Anderlecht, maar hij kreeg er naar eigen zeggen geen kansen. Vorig jaar in de wintertransferperiode verkocht Anderlecht hem aan Hamburg maar, ook bij die Rothosen komt Vadis amper aan spelen toe. Hij verscheen pas vier keer tussen de lijnen. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties