Vaessen ziet een verzwakt Genk uit winterstop komen

Mathias Dumarey
| 14 reacties
Vaessen ziet een verzwakt Genk uit winterstop komen
Foto: © SC

De fans van RC Genk konden zich bijna verlekkeren op de komst van Tom De Mul en Stein Huysegems, maar geen van deze twee landgenoten zette de stap naar de Cristal Arena. Ex-voorzitter Jos Vaessen ziet alleen maar vertrekkers.

Vanavond speelt RC Genk zijn bekerwedstrijd tegen SC Lokeren. Het doet dat zonder Tom De Mul, Stein Huysegems, de naar Borussia Mönchengladbach vertrokken Logan Bailly, de naar Standard Luik vertrokken spits Christian Benteke en doelman Sinan Bolat en ook zonder de geblesseerden Marvin Ogunjimi en Jean-Philippe Caillet.

Er is dus nog altijd geen doorbraak in de dossiers rond De Mul en Huysegems. "Sevilla heeft ondertussen ook ons tweede bod verworpen. We hebben nu een derde bod gedaan dat nog een stuk hoger ligt, maar ik weet niet of het zal volstaan om Sevilla te overtuigen. Weigeren de Spanjaarden het derde bod, sluiten we hoofdstuk van De Mul. Dan proberen we alleen Huysegems te pakken. Die kan alleen naar Genk komen als Twente een vervanger voor hem vindt", aldus beheerder Jos Vaessen in de krant Het Nieuwsblad. Hij vindt zijn club dan ook voorlopig verzwakt uit de winterstop komen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties