Manier waarop Twente onderhandelt, zint Genk niet

Manier waarop Twente onderhandelt, zint Genk niet
Foto: © SC

Racing Genk stelde zaterdag Tom De Mul voor. De Limburgers hadden ook graag Stein Huysegems gepresenteerd, maar die moet nog tot zondag bij Twente blijven. Daar zijn ze in Genk niet bepaald gelukkig mee.

Steve McLaren, de trainer van FC Twente, wil Stein Huysegems pas na de wedstrijd van zaterdagavond naar Genk laten gaan. Daardoor zal onze landgenoot pas zondag zijn handtekening kunnen zetten onder een contract bij zijn nieuwe club.

Dat is een probleem voor Genk, want nu zal de linkspoot pas in de bekerwedstrijd tegen AA Gent zijn debuut kunnen maken. Als hij vrijdag getekend had, kon hij volgende week tegen Bergen al spelen, net als Tom De Mul.

Jos Vaessen is niet te spreken over de manier waarop men onderhandelt in Enschede. "Blijkbaar deelt de coach de lakens uit bij Twente. Het is al niet makkelijk om met die club te onderhandelen en nu gaan ze over zo'n futiliteit ook nog eens lastig doen", klinkt het in Het Belang van Limburg. De sterke man van Genk wil het hier ook niet bij laten. "Ik wil dat financieel recupereren", vertelt hij.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties