Chatelle: "Deze keer is men te ver gegaan"

De Nijs Michael
| 15 reacties
Chatelle: "Deze keer is men te ver gegaan"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht ging afgelopen vrijdag op eigen veld onderuit tegen Cercle Brugge. Doelman Schollen flaterde bij de beslissende goal van de bezoekers, maar toch kreeg Thomas Chatelle de meeste kritiek te slikken. Vandaag reageert de flankspeler in de krant.

"Journalisten moeten hun werk doen en ik heb geen enkel probleem met kritiek als die gefundeerd is", vertelt de Waal in Gazet van Antwerpen. "Deze keer is men echter te ver gegaan. Ik was zeker niet de slechtste man op het veld. Ik was zelfs een van de spelers die het meest voor gevaar zorgden. Als team hebben we gefaald in de afwerking en ik heb een aantal slechte passes gegeven, maar ik was toch niet de enige? En ik heb toch ook drie ballen verstuurd waaruit eventueel gescoord kon worden."

"De beste Chatelle kregen jullie nog niet te zien, maar als ik terugkijk op de vorige wedstrijden heb ik de ploeg altijd iets bijgebracht. Uiteindelijk is het mijn bedoeling efficiënt te zijn voor de ploeg en niet populair in de pers."

Chatelle werd echter niet alleen in de pers hard aangepakt, ook de eigen aanhang keerde zich op een bepaald moment tegen de voormalige Genk-speler. "Ik ben ontgoocheld door hun reactie en zou veel liever altijd worden aangemoedigd, maar supporters laten zich leiden door hun emoties", weet Chatelle. "Dat is nu eenmaal zo. Daar heb ik al mee leren leven."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties