Verbauwhede traint weer bij Club

Nico Wieme
| 5 reacties
Verbauwhede traint weer bij Club
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een opvallend gezicht tijdens de training van de Brugse beloften was dat van Glen Verbauwhede. De door Kortrijk uitgespuwde doelman mag zijn conditie onderhouden bij Club Brugge.

Na zijn ongelukkige uitspraken over collega Peter Mollez was Glen Verbauwhede bij KV Kortrijk tot persona non grata verklaard. De huurling van Club Brugge onderhield dan maar zijn conditie bij kinesist Lieven Maesschalk.
 
Sinds dinsdag ruikt Verbauwhede echter weer het gras van het Jan Breydelstadion. “Ik ben nog steeds als speler van Kortrijk ingeschreven”, zegt de doelman in Het Laatste Nieuws. “Alleen administratief ben ik nog aan die club verbonden. Sportief is dat hoofdstuk afgesloten.”
 
Verbauwhede wil het seizoen echter liever niet uitdoen bij de Brugse beloften. “Ik geef alvast de moed niet op om dit seizoen nog ergens onder de lat te staan. De afgelopen weken waren er verschillende mogelijkheden, maar nu blijft enkel FC Eindhoven over.”
 
Het probleem met de Eindhovenaren is dat de club nog niet zeker is van een nieuwe licentie. De Nederlandse Voetbalbond velt vandaag een oordeel over het verdere bestaan van de club. “Dat de onderhandelingen nog niets concreets hebben opgeleverd, heeft alles met dit oordeel te maken. Een tekort aan centen is er evenwel niet”, besluit Verbauwhede.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties