Stijnen denkt na over beroep tegen schorsing

Mathias Dumarey
| 24 reacties
Stijnen denkt na over beroep tegen schorsing
Foto: © SC

Stijn Stijnen werd door de tuchtcommissie van de Belgische Voetbalbond (KBVB) geschorst voor drie wedstrijden na zijn uitsluiting in de topper tegen Standard Luik. De sluitpost van Club Brugge denkt er toch over na om in beroep te gaan tegen die straf.

Stijn Stijnen (foto) zou ten vroegste vrijdag beslissen of hij al dan niet in beroep gaat tegen de schorsing van drie wedstrijden. Zijn advocaat Geert Lambeets zegt donderdag in de krant Het Laatste Nieuws dat hij toch serieuze bedenkingen heeft bij de motivering van de strafmaat. "Ik heb de indruk dat sommigen de geur van het gras niet kennen als ik dat allemaal lees", aldus Lambeets.

Stijnen en zijn raadsman hebben zes werkdagen de tijd om beroep aan te tekenen, maar beide heren zijn niet van plan om overhaast te werk te gaan. Naar verluidt zal de Clubdoelman vrijdag beslissen of hij zich al dan niet neerlegt bij de sanctie. Mocht Stijnen zijn straf toch aanvaarden, dan zal hij de wedstrijden tegen FCV Dender, RC Genk en AFC Tubeke moeten missen. (P)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties