Emre komt Westerlo versterken, Ntuka vertrekt

De Nijs Michael
| 5 reacties
Emre komt Westerlo versterken, Ntuka vertrekt

Volg Westerlo nu via WhatsApp!

Westerlo kan vanaf heden niet meer op de diensten van Jeffrey Ntuka rekenen, de Zuid-Afrikaan keert door familiale omstandigheden terug naar zijn thuisland. Daar tegenover staat de komst van Sahin Emre, hij wordt zondag voorgesteld in de Kempen.

Jeffrey Ntuka (foto) speelde vorige week nog mee in de bekerpartij tegen Kortrijk, maar nu vertrekt de Zuid-Afrikaan. De moeilijke zwangerschap van zijn vrouw ligt aan de basis van het vertrek, zo meldt Westerlo op zijn website. Ntuka hoopt in Zuid-Afrika een contract te versieren bij Kaiser Chiefs.

Sahin Emre komt de ploeg van trainer Ceulemans dan weer vervoegen. "Zondag stellen we Emre voor", bevestigt Herman Wijnants de komst van het zeventienjarige talent in Het Nieuwsblad. "Emre trainde en speelde al bij ons en was op de middag samen met de school al vaker te zien op onze oefenvelden. We waren al langer van plan om Emre officieel binnen te halen. De gelegenheid deed zich nu voor. Hij blijft minstens drie jaar, mogelijk zelfs langer, want er zit in de overeenkomst ook nog een optie voor twee bijkomende jaren."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties