Mollez: "Ik zeg zeker niet nee tegen Sparta"

De Nijs Michael
| 11 reacties
Mollez: "Ik zeg zeker niet nee tegen Sparta"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Peter Mollez staat dit weekend nog onder de lat bij Kortrijk, maar de vraag is of hij ook volgende week nog actief zal zijn in Kortrijkse loondienst. De doelman kan namelijk op erg concrete interesse van Sparta Rotterdam rekenen.

"Er kwam deze week een concrete vraag van Sparta Rotterdam om de geblesseerde doelman Wapenaar nu meteen te vervangen", legt Mollez uit in Het Nieuwsblad. "Ik zeg zeker niet nee tegen Sparta, maar blijkbaar was KVK-manager Turcq niet te bereiken. Hij reageerde ook niet op de ingesproken boodschappen."
 
"Kortrijk kan toch op zijn minst duidelijkheid verschaffen of ze me willen laten gaan of niet (manager Turcq liet inmiddels weten dat het bod onbespreekbaar is, red.). Van Kortrijk kwam totnogtoe ook geen signaal over een eventuele contractverlenging", vervolgt de sluitpost. "Er zijn enkele Belgische én Nederlandse clubs geïnteresseerd. Enkel Sparta is voor nu, de andere voor volgend seizoen. Ik zie dus wel, want momenteel is het nog altijd een zaak tussen beide clubs. En zolang dat niet geregeld is, maak ik me persoonlijk niet druk. Dat heb ik ook geleerd."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties