Boskamp zorgt voor gerommel bij FCV Dender

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Boskamp zorgt voor gerommel bij FCV Dender
Foto: © SC

Johan Boskamp heeft ongewild voor gerommel gezorgd in de bestuurskamer van FCV Dender. De Nederlander wil terugkeren als trainer, maar niet iedereen binnen de club is het daarmee eens.

Voor voorzitter Patrick De Doncker is er helemaal geen probleem als Johan Boskamp het seizoen uitdoet als trainer. "Van zodra hij terug hersteld is van zijn operatie aan de knie, komt hij terug naar Dender. Ik denk dat het nog zo'n twee à drie weken zal duren vooraleer hij opnieuw fit is", laat hij optekenen in de krant Het Laatste Nieuws.

Patrick Asselman, de manager van de club en naamgenoot van de trainer ad interim, zegt dan weer dat het zeer moeilijk zal worden voor Boskamp om terug te keren als trainer. "We zijn bijzonder verwonderd dat Johan zijn woorden heeft teruggenomen. Toen hij tijdens het bewuste etentje zijn afscheid aankondigde, hebben we hem het voorstel gedaan om in de achtergrond te blijven werken als raadgever van de club. Johan was echter duidelijk en zei: 'gedaan is gedaan'", aldus Asselman.

Boskamp herhaalde in de krant Het Nieuwsblad nog eens dat hij een functie als raadgever absoluut niet ziet zitten. "Willen ze me als adviseur? Dat ze dat dan maar snel vergeten. Het is of trainer, of niks. Komende maandag zal ik hopelijk genezen verklaard worden. Dan begin ik opnieuw als trainer ofwel moeten ze dan maar een andere oplossing zoeken", besluit de Nederlander.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties