Fred heeft geen zin in avontuur bij de Spurs

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Fred heeft geen zin in avontuur bij de Spurs
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Braziliaanse aanvaller Fred heeft geen zin om voor Tottenham Hotspur te gaan voetballen. De club uit het noorden van Londen is op zoek naar een nieuwe aanvaller en had ook al de pech dat Kenwyne Jones bij Sunderland zijn contract verlengde.

Fred, nog altijd eigendom van de regerende Franse landskampioen Olympique Lyon, was gisteren toeschouwer bij de wedstrijd tegen Stoke City. Eerder had hij wel een afspraak met Tottenham-manager Harry Redknapp laten lopen. "Hij zou vandaag komen spreken met ons, maar hij is niet komen opdagen. Het zou mij niets verbazen dat morgen ook niet zal langskomen", aldus Redknapp.

Fred, negen keer international voor Brazilië, ziet op het einde van dit seizoen zijn contract aflopen bij Olympique Lyon. Hij heeft aan het bestuur van de huidige lijstaanvoerder in Frankrijk gevraagd of hij kan getransfereerd worden in de huidige transferperiode.

Tottenham Hotspur deed al een aantal transfers met het oog op de terugronde. Zo werd Jermaine Defoe teruggehaald bij FC Portsmouth. Ook Robbie Keane, afgelopen zomer nog verkocht aan FC Liverpool, zou weer in beeld zijn voor een terugkeer.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties