Gewezen Antwerp-speler naar Real Madrid?

Kevin Van Cutsem
| 18 reacties
Gewezen Antwerp-speler naar Real Madrid?

Volgens de Spaanse pers wordt de 28-jarige Ibrahima Yattara de laatste winterversterking van Real Madrid. De aanvaller van het Turkse Trabzonspor maakte in een vorig leven nog het mooie weer bij tweedeklasser Antwerp.

Real Madridcoach Juande Ramos zou volgens de Spaanse krant Marca aandringen op de komst van Yattara. De krant weet zelfs dat de Koninklijke de rechtsbuiten van Guinee in eerste instantie wil huren van Trabzonspor tot het einde van het seizoen.
 
Voor Yattara zou een transfer naar Real Madrid het hoogtepunt van zijn carrière zijn. “Zelf heb ik nog niet met Real gepraat, maar mijn manager is bezig met de zaak. Ik hoor het wel als de clubs eruit zijn”, zegt Yattara in de Gazet Van Antwerpen. “Het zou een jongensdroom zijn die uitkomt, maar eerlijk gezegd: ik was compleet verbaasd toen ik hoorde van de interesse van Real. Het betekent toch iets als zo'n grote club je wil. Dan ben je toch een steengoede voetballer, niet? Anders kloppen zij niet aan. Als de transfer rondgeraakt, ben ik er zeker van dat ik ga schitteren bij Real.”
 
Yattara speelde acht seizoenen geleden voor Antwerp, waarvoor hij tien keer scoorde. Die club verruilde hij voor Trabzonspor, de huidige nummer twee in Turkije.
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties