De Decker: "Dit is zoals thuiskomen"

De Nijs Michael
| 14 reacties
De Decker: "Dit is zoals thuiskomen"
Foto: © SC

Germinal Beerschot zag Ederson gisteren vertrekken naar Racing Genk, maar anderzijds maakt Wim De Decker de omgekeerde beweging. De Ratten zijn uiteraard tevreden over de komst van de middenvelder en ook De Decker zelf is enthousiast over zijn transfer.

"Dit is eigenlijk een beetje thuiskomen", verklaart De Decker op de website van paarswit. "Bij Germinal Beerschot forceerde ik een vijftal jaren geleden immers de definitieve doorbraak in de Belgische eerste klasse. Bovendien won ik er mijn enige prijs tot nog toe: de Beker van België. De goede banden die ik op het Kiel met iedereen had, ex-ploegmaats, bestuursleden, werknemers en vooral ook veel supporters, zijn de ganse tijd intact gebleven." 

"Het wordt straks dus een blij weerzien", weet de kersverse aanwinst van Germinal Beerschot. "Ook de sportieve uitdaging zie ik zitten. Na de mindere heenronde lijkt Germinal Beerschot stilaan weer de goede weg gevonden te hebben. Ik wil graag meewerken om de club verder richting subtop, en mogelijk zelfs hoger, te doen opklimmen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties