Vrijdag kan je kaartjes kopen voor het WK 2010

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Vrijdag kan je kaartjes kopen voor het WK 2010

Vanaf vrijdag kunnen er kaartjes gekocht worden voor het WK 2010 in Zuid-Afrika. De bestelling kan geplaatst worden via de website van de wereldvoetbalbond FIFA. Er zijn in totaal vijf verkoopfases. De eerste loopt van 20 februari tot 31 maart.

De FIFA heeft vier prijscategorieën opgesteld. Zo zijn er de goedkope tickets die al vanaf 11 euro gekocht kunnen worden. De duurste tickets kunnen gekocht worden voor de finale en zouden de portefeuille van de koper 700 euro lichter maken.

Momenteel zijn de deelnemende landen voor het WK nog niet bekend. Het lijstje van 32 landen zal pas volledig zijn op 4 december van dit jaar. Vroege kopers kunnen daarom pas een optie nemen op een plaats, op 15 april volgt dan de definitieve toewijzing.

Wie graag een goedkoop ticket wil, zal het lastig krijgen. De FIFA heeft namelijk zelf al een groot deel van die tickets gereserveerd voor de arme Zuid-Afrikaanse bevolking zodat ook zij kunnen meegenieten van het grote voetbalfeest dat volgend jaar in hun land wordt gehouden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties