Vidarsson: 'Onvoostelbare beslissing van KBVB'

Nico Wieme
| 6 reacties
Vidarsson: 'Onvoostelbare beslissing van KBVB'
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Arnar Vidarsson baalde als een stekker na het gelijkspel van Cercle tegen Lokeren. De middenvelder hekelde vooral de Scheidsrechterscommissie.

Toen wij Arnar Vidarsson vroegen wat hij ervan vond dat een scheidsrechter uit Stekene (een buurgemeente van Lokeren), die volgens sommige collega's bovendien vroeger bekendstond als Lokerenfan, een wedstrijd van de Waaslanders mocht fluiten, ontstak de IJslander in toorn.
 
“Daar begrijp ik niets van. Een ref uit Stekene? Dit kan toch niet. Waar haalt de Belgische Voetbalbond het vandaan om die man naar hier te sturen? Wat kan ik hier verder op zeggen?”, aldus de voormalige Lokerenspeler.
 
Over de vermeende penaltyfout op Stijn De Smet was Vidarsson duidelijk. “Een zuivere strafschop. Ik stond, net als de scheidsrechter, in de lijn van het spel en zag een duidelijke fout op Stijn. Ook de ref moet dat gezien hebben, maar om een of andere reden durfde hij niet naar de stip wijzen. Daarna was er ook tweemaal hands en ook daarvoor gaf hij ons geen elfmeter. Ergerlijk.”
 
“De details waren vandaag in ons nadeel. Het was een gesloten match, maar dat is bij Lokeren iedere week het geval, nietwaar? Pas op, ze doen dat goed, hé. Ze hebben geen enkele intentie om te voetballen”, verbeet de Eksaardenaar (Eksaarde is een deelgemeente van Lokeren, red.) zijn ontgoocheling. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties