Verbauwhede wil spelen maar mag niet van de bond

Mathias Dumarey
| 20 reacties
Verbauwhede wil spelen maar mag niet van de bond
Foto: © SC

Glenn Verbauwhede (foto) traint sinds de winterstop weer mee met Club Brugge. Wedstrijden spelen zit er niet in voor de doelman, want voor de Belgische voetbalbond (KBVB) is hij nog steeds aangesloten bij KV Kortrijk.

"Ik sta bij de Belgische voetbalbond ingeschreven bij KV Kortrijk. Ook al hebben die duidelijk laten weten dat ik er niet meer gewenst ben. Daarom is de kans erg groot geworden dat ik juridische stappen zal ondernemen. Ik ga een dossier indienen bij de KBVB, want het wordt hoog tijd dat dit opgelost geraakt", aldus Glenn Verbauwhede in HNB.

De geplaagde doelman, die in de heenronde door Club Brugge aan Kortrijk werd uitgeleend, maar bij het groot huisvuil werd gezet na een incident vlak voor Kortrijk-KV Mechelen, wilde ook nog een woordje plaatsen over Kortrijk-trainer Hein Vanhaezebrouck. "We moeten allebei nog stappen zetten in onze carrière. Hij als trainer, ik als speler. Ik weet ondertussen al dat ik lessen moet trekken uit mijn fouten. Hij zou dat beter ook eens gaan doen." [MDN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties