Haroun opnieuw topschutter van Het Kiel

Steurbaut Kersten
| 6 reacties
Haroun opnieuw topschutter van Het Kiel

Faris Haroun is sinds zaterdag opnieuw de topschutter van Germinal Beerschot. Na zijn twee treffers tegen KV Kortrijk klimt zijn teller nu naar zeven stuks.

“Het is al de tweede keer dit seizoen dat ik twee keer scoor”, reageert Haroun. “Tegen Roeselare is het mij ook al gelukt. Het waren dan ook nog mooie doelpunt. Niet alleen de treffer zelf, maar ook de opbouw.”
 
Met een beetje geluk zat Haroun al aan acht eenheden. “Ik was een beetje boos dat ik de strafschop niet mocht nemen”, grapt de middenvelder. “Normaal trapt Malki de strafschoppen, maar hij was vandaag geblesseerd.”
 
“De trainer geeft drie namen door en we mogen dan zelf beslissen wie hem neemt. Leko voelde zich goed en heeft hem met zijn super linkse voet er mooi ingetrapt. Niet te stoppen voor de doelman. Dat is het belangrijkste.” Haroun nam dit seizoen al twee elfmeters. Eén keer schoot hij raak.
 
Met de 20 op 24 komt Germinal Beerschot op 9 punten van Europa. “Dat zou mooi zijn, maar het is nog te vroeg om daarover te spreken. Er staan nog enkele moeilijke wedstrijden op het programma. We bekijken het week per week en bouwen rustig verder aan de positieve sfeer die hier hangt. Dan zien we wel waar we eindigen.” [MDN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties