Jovanovic wordt klaargestoomd voor Genk

Jovanovic wordt klaargestoomd voor Genk
Foto: © SC

Milan Jovanovic zal nog zeker tien dagen onbeschikbaar zijn. De Serviër liet zich gisteren nog eens met barstende hoofdpijn onderzoeken in het ziekenhuis.

In principe had Milan Jovanovic dinsdag moeten hernemen met de trainingen bij Standard. Dat feestje ging echter niet door, want de spits sukkelt nog steeds met barstende hoofdpijn en meldde zich aan in het Hôpital la Bruyère bij clubdokter Daniel. Wat scheelt er precies met de Serviër?
 
“De avond van de wedstrijd op Anderlecht voelde Milan zich grieperig”, verklaart Daniel aan het HLN. “Hij nam een paar aspirientjes om toch maar te kunnen spelen. Omdat de hoge koorts aanhield, hij geregeld moest braken en klaagde over felle hoofdpijn, hebben we hem ter observatie opgenomen in het ziekenhuis.”
 
“Toen er donderdag nog geen beterschap was ingetreden, beslisten we over te gaan tot een ruggenmergspunctie. We vreesden voor hersenvliesontsteking. Gelukkig is dat niet het geval, maar als gevolg van die ruggenmergspunctie heeft hij nu barstende hoofdpijn”, aldus Daniel.
 
“Nog een paar dagen platte rust en drie liter water per dag moeten hem er weer bovenop helpen. Eens het evenwicht hersteld mag hij opnieuw beginnen trainen en spelen. Al is het natuurlijk zo dat hij verzwakt is en in eerste instantie verse krachten zal moeten opdoen. Als alles naar wens verloopt, geraakt hij klaar voor de thuismatch volgende week tegen Genk”, is Daniel hoopvol.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties