Vaessen ontkent onstlag Van Geneugden

Jeroen Pyl
| 24 reacties
Vaessen ontkent onstlag Van Geneugden
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Racing Genk heeft Ronny Van Geneugden niet aan de deur gezet. Dat verklaart sterke man Jos Vaessen.

Het Belang van Limburg stuurde woensdagmiddag het bericht in de wereld dat Van Geneugden na het troosteloze gelijkspel tegen Lierse de laan werd uitgestuurd. Voormalig voorzitter Jos Vaessen ontkent.
 
“Wij hebben Van Geneugden niet ontslagen en gaan dat ook niet doen. Misschien heeft de conciërge of de portier Van Geneugden ontslagen, maar voorzitter Harry Lemmens of ik in ieder geval niet”, reageert Vaessen (foto) geprikkeld aan Sporza.
 
Sef Vergoossen werd genoemd als mogelijke opvolger van Van Geneugden. De Nederlander leidde de Limburgers in het verleden al naar de landstitel en vervult momenteel de rol van adviseur in de Cristal Arena.
 
Van Geneugden kan echter nog niet op zijn beide oren slapen.
De vroegere jeugdtrainer van Racing Genk kreeg met de komst van Stein Huysegems en Tom De Mul tijdens de winterstop een extra injectie aan kwaliteit in het team, maar slaagde er desondanks niet in om de ploeg op de rails te krijgen.
 
Racing Genk boekte in zijn vijf laatste competitiewedstrijden een schamele 5 op 15 en staat in het algemeen klassement op 14 punten van competitieleider Anderlecht. Bekerwinst moest het seizoen van de Limburgers redden, maar na het gelijkspel tegen Lierse van dinsdagavond lijkt een nieuwe bekertriomf zeer ver weg. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties