Jovanovic volgde dieet om gewicht bij te winnen

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Jovanovic volgde dieet om gewicht bij te winnen
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Milan Jovanovic (foto) heeft het weekend doorgebracht op het trainingscomplex van zijn club Standard. Hij kreeg een dieet vol met calorieën want hij moest vier kilogram bijwinnen. Bovendien waren ook zijn kinderen ziek.

"Milan Jovanovic zal maandag nog een aangepast programma volgen, maar vanaf morgen zullen we kijken of hij kan aansluiten bij de groep. We weten nog niet of hij de wedstrijd tegen RC Genk zondag zal halen, maar dat is wel het doel", zegt Standard-clubdokter Christophe Daniel vandaag in LDH.

"Ik moest flink eten, mijn medicatie innemen en wat lichte fitness doen. Dat was mijn programma tijdens het voorbije weekend. Ik ben echt goed ziek geweest, maar nu gaat het toch flink wat beter met mij. Ik hoop dat ik morgen zal kunnen aansluiten bij de groep", zegt Jovanovic in dezelfde krant.

"Ik ben optimistisch gestemd, maar het is voor mij nog onmogelijk om te zeggen wanneer ik weer zal kunnen spelen. Ik weet niet of ik Genk al kan halen, maar dat is niet mijn prioriteit voor het ogenblik. Het enige wat telt is terug helemaal gezond worden", besluit de Servische international.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties