De Boeck: 'Ik wil open communiceren over Genk'

Nico Wieme
| 0 reacties
De Boeck: 'Ik wil open communiceren over Genk'
Foto: © SC

Cercle Brugge kan nu al acht matchen op rij niet meer winnen. Bovendien is de stabiliteit bij de vereniging ver zoek aangezien Stijn De Smet aan Club Brugge gelinkt wordt en coach Glen De Boeck op het punt staat om nog dit seizoen naar Genk te verhuizen.

Glen De Boeck kon ook tegen FCV Dender de drie punten niet claimen voor Cercle Brugge. “Zo simpel is voetbal”, begon de Cerclecoach zijn praatje voor de camera’s van Studio 1 na de match. “Als je goed voetbal brengt tot aan de zestien meter van de tegenstander en enkele kansjes creëert, niet al te veel, dat geef ik toe, maar als je toch enorm veel balbezit hebt en daar dan niets mee doet, dan kan je niet winnen.”
 
Tot daar het perspraatje van De Boeck over de match. Alle aandacht ging uiteraard naar zijn mogelijke overstap naar Racing Genk. “Ik heb inderdaad een gesprek gehad met KRC Genk. Ik wil daar ook heel open over communiceren. Er is geen verdere afspraak gemaakt. We zullen zien wat de toekomst brengt.
 
Dat De Boeck de topfavoriet is om Ronny Van Geneugden op te volgen bij de Limburgers wil hij zelf niet geweten hebben. “Dat moet je dan maar aan Jos Vaessen vragen”, counterde De Boeck. “Ik heb gewoon een gesprek gehad met Genk, dat voor mij best oké was.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties