Keert Roberto Carlos terug naar Los Galácticos?

Jeroen Pyl
| 5 reacties
Keert Roberto Carlos terug naar Los Galácticos?
Foto: © SC

Wie dacht dat Roberto Carlos bij Fenerbahçe ging uitbollen komt bedrogen uit. De Braziliaanse linksachter stapte in de zomer van 2007 over naar de Turkse grootmacht, maar droomt nu volgens Voetbalzone van een terugkeer bij Real Madrid.

Ondanks zijn 35 lentes steekt Roberto Carlos zijn ambitie dus niet onder stoelen of banken. Hoewel zijn contract bij Fenerbahçe nog loopt tot medio 2010, spreekt een terugkeer naar de Koninklijke hem wel aan. “Op voorwaarde dat Florentino Pérez de voorzittersverkiezingen in juli wint. Iedereen weet dat ik veel bewondering heb voor Florentino. Fenerbahçe voorziet mij van alles, maar Real Madrid zal altijd de club van mijn leven blijven.”
 
De Braziliaanse spurtbom maakte maar liefst elf seizoenen lang het mooie weer in de Spaanse hoofdstad, goed voor dertien prijzen. De Champions League schreef de kale verdediger drie keer op zijn naam. Voor de Seleçao speelde Roberto Carlos 125 interlands.
Volgende maand blaast hij 36 kaarsen uit, maar aan stoppen denkt hij nog niet. “Ik voel mij sterk en wil absoluut niet ophouden. Ik scoorde dit seizoen al acht keer en ook de titel is nog mogelijk. Indien je goed traint en gemotiveerd bent, dan gaat alles veel makkelijker.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties